Make Love Not War
dans van debatterende diplomaten

Introdans bracht op 16 en 20 september 2006 in de schouwburgen van Arnhem respectievelijk Nijmegen de voorstelling “Make Love Not War” met het ballet “De Groene Tafel” van Kurt Jooss.

“Diplomaten en politici zitten druk te debatteren aan een groene tafel, de oorlog breekt uit, de Dood eist zijn slachtoffers ………., de diplomaten komen weer bijeen, vervolgen hun woordenwisseling, ………. op weg naar de volgende oorlog.”

De première in Arnhem en de voorstelling in Nijmegen werden voorafgegaan door een inleiding waarbij de dochter van Kurt Jooss werd geïnterviewd en werden omlijst met een randprogramma voor jongeren. De voorstelling in Nijmegen vond plaats op de datum waarop in 1944 de Waalbrug door de geallieerden werd heroverd en begon met een toespraak van burgemeester Guusje ter Horst.

De activiteiten in Nijmegen werden geïnitieerd en begeleid vanuit een werkgroep Nijmegen van de Stichting, met als doel de herdenkingen in de septemberperiode in Arnhem en Nijmegen met elkaar te verbinden.

Bridge to the Future?

Stichting War Requiem - Bridge to the Future stimuleert bewustwording op het gebied van oorlog, vrede en vrijheid door kunstzinnige initiatieven en gelegenheden voor gedachte-wisseling en meningsvorming.

Agenda

Wilt u onze activiteiten steunen? Maak dan een financiŽle bijdrage over op NL07 RABO 0312 9873 07 t.n.v. Stichting War Requiem (ANBI)

Nieuwsbrief

Wanneer u onderstaande gegevens invult zullen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten:


Indien van toepassing:
Ja, ik wil de nieuwsbrief van Stichting War Requiem - Bridge to the Future ontvangen.

Afmelden?

Contact

e-mail: info@bttf.nl